Calendar

apr
27
za
Koningsdag 2019
apr 27 @ 20:35 – 21:35

Vandaag hebben wij een aangepast menukaart

 

tzatziki

melitzanosalata (mousse van aubergines, feta en knoflook)

taramas (kuit van kabeljouw, aardappel en citroen)

tirokafteri (fetatappenade)

aíóli (knoflookmayonaise)

skordovoútiro (kruidenboter)

pikilia (verzameling warme en koude amuses)

keftedakia (gehaktballetjes met tomatensaus)

tomatósoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dolmadákia (wijnbladeren gevuld met rijst, gehakt en krenten met muntjoghurt)

tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta, munt en dille)

dakos (bruscetta met tomaat, knoflook, feta, basilicum en feta)

goriatiki (de klassieke griekse salade met feta)

prasini salata (groene salade met geraspte graviera)

tomatosalata (tomaat met ui, kappertjes en olijven)

friet

rijst met tomatensaus

aardappeltjes uit de oven

 

mixed grill (souflaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki)

gyros (fijngesneden varkensvlees van het spit met tzatziki)

hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)

bifteki (gehakt gevuld met feta, gyros en tzatziki)

souvlaki (gegrilde spiesjes van varkenshaas met gyros en tzatziki)

mousakas (laagjes van aubergine, aardappels, gehakt, bechamell)

stifado (gestoofd rundvlees met sjalotjes en aardappeltjes)

briámi (ratatouille met gebakken haloumi kaas)

psaronefri (spies van varkenshaas met gyros, tzatziki en fetasaus)

solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano )

dionisos (souflaki, soutzouki, lamskotelet met gyros en tzatziki)

 

plateau álpha (min. 2 pers)

twee souvlaki, twee soutzouki, twee kipfilet, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

plateau  béta (min. 2 pers)

twee bifteki, twee souflaki, twee kipfilet, gyros, mousaka, griekse salade en tzatziki

plateau gámma (min. 2 pers)

twee lamsracks, twee souvlaki, twee kipfilet, twee soutzouki, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

 

vanillepudding met frambozencoulis 

yoghurt met tijmhoning en walnoten

chocoladetaartje met slagroom

dame blanche met warme chocoladesaus

huisgemaakte baklava met walnoten                                                                                                                  

 

aug
24
za
Culemborg Blues 2019
aug 24 @ 16:30 – 21:30

We hebben vandaag een aangepast menukaart.

tzatziki

melitzanosalata (mousse van aubergines, feta en knoflook)

taramas (kuit van kabeljouw, aardappel en citroen)

tirokafteri (fetatappenade)

aíóli (knoflookmayonaise)

skordovoútiro (kruidenboter)

pikilia (verzameling warme en koude amuses)

keftedakia (gehaktballetjes in tomatensaus)

tomatósoupa (gebonden tomatensoep met gehaktballetjes)

kalamária (gefrituurde inktvisringen met citroenmayonaise)

dolmadákia (wijnbladeren gevuld met rijst, gehakt en krenten met muntjoghurt)

tiropites (filodeeg driehoekjes gevuld met feta, munt en dille)

dakos (bruscetta met tomaat, knoflook, feta, basilicum en feta)

goriatiki (de klassieke griekse salade met feta)

prasini salata (groene salade met geraspte graviera)

tomatosalata (tomaat met ui, kappertjes en olijven)

friet

rijst met tomatensaus

aardappeltjes uit de oven

mixed grill (souflaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki)

gyros (fijngesneden varkensvlees van het spit met tzatziki)

hermes (souflaki, soutzouki, kipfilet, gyros en tzatziki)

bifteki (gehakt gevuld met feta, gyros en tzatziki)

souvlaki (gegrilde spiesjes van varkenshaas met gyros en tzatziki)

mousakas (laagjes van aubergine, aardappels, gehakt, bechamel)

stifado (gestoofd rundvlees met sjalotjes en aardappeltjes)

briámi (ratatouille met gebakken haloumi kaas)

psaronefri (spies van varkenshaas met gyros, tzatziki en fetasaus)

solomos (gegrilde zalmfilets met groenten, citroen en oregano )

dionisos (souflaki, soutzouki, lamskotelet met gyros en tzatziki)

! alle gerechten worden met rijst, friet en koolsalade geserveerd

om te delen…

plateau álpha (min. 2 pers)

twee souvlaki, twee soutzouki, twee kipfilet, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

plateau  béta (min. 2 pers)

twee bifteki, twee souflaki, twee kipfilet, gyros, mousaka, griekse salade en tzatziki

plateau gámma (min. 2 pers)

twee lamsracks, twee souvlaki, twee kipfilet, twee soutzouki, twee saucijsjes, gyros,

griekse salade en tzatziki

 

nagerechten

vanillepudding met frambozencoulis 

yoghurt met tijmhoning en walnoten

chocoladetaartje met slagroom                                                                 

dame blanche met warme chocoladesaus                                                 

huisgemaakte baklava met walnoten                                                                                                                             

 

dec
25
wo
Kerst 2019
dec 25 @ 17:00 – dec 27 @ 00:26

Met de Kerstdagen hebben wij een aangepast menu.

2-gangen menu € 32,50

3-gangen menu € 40,00

Voorgerechten

gegrild buikspek met ingemaakte puntpaprika’s en citroenolijfolie

garnalensalade met kreeft en ouzo-tonijn mayonaise

gebakken feta in filodeeg met gepeperde vijgen

filodeeg driehoekjes gevuld met spinazie, feta, bosui en feta

mosselen in witte wijn met feta, ui, paprika en koriander

gehaktballetjes in tomatensaus met komijnjoghurt

pompoensoep met gegrilde champignons

gegrilde octopus met puree van gele spliterwten

viskroketjes met citroenmayonaise

Hoofdgerechten

knossos: varkenshaas, ossenhaas, lamshaas, gyros, tzatziki met champignonsaus

mixed grill: souvlaki, soutzouki, kipfilet, lamskotelet, gyros en tzatziki

gegrild spies van lamsvlees (200gr) met paprikasaus, gyros en tzatziki

gegrilde speenvarkenracks met sinaasappel-olijfolie dressing

gevuld gehakt (feta) met gyros en tzatziki

gestoofd rundvlees in wijn met sjalotjes en aardappeltjes

gebakken gamba’s met mosselen in wijn met orzo pasta en feta

ratatouille: groenten uit de oven met gebakken cypriotische kaas

gestoofde kalfswangen in tomatensaus, groenten uit de oven en harde schapenkaas

gegrilde zeebaarsfilets met citroenolijfolie en prei-ragout

* bij alle gerechten worden rijst, friet en koolsalade geserveerd

 

Kindermenu’s    (10€)

gyros met friet en mayonaise

gehaktballetjes in tomatensaus, friet en mayonaise

souvlaki met friet en mayonaise

soutzouki (gegrild gehakt van de gril) met friet en mayonaise

kipfilet van de grill met friet en mayonaise

 

Nagerechten

ijs met fruitsalade en slagroom

gefrituurde honingdonuts met kaneel en walnoten

rijstpudding met karamelsaus en gezouten pistache

chocoladetaartje met slagroom

kaasplankje

huisgemaakte baklava met ijs en slagroom

dame blance (vanille-ijs met

slagroom en warme chocoladesaus)

cheesecake met frambozencoulis

 

 

Kaart onder voorbehoud!